Tietosuojakäytäntö
Tämä tietosuojaseloste kattaa henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot.
Yksityisyytesi ja henkilötietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Rekisterinpitäjänä vastaamme kaikista antamistasi henkilötiedoista, kuten nimestäsi, osoitteestasi, sähköpostiosoitteestasi ja syntymäajastasi. Käytämme henkilötietojasi Tietosuojakäytännössä säädellyllä tavalla. Keräämme henkilötietoja vain kun se on tarpeellista ja keräämme vain niitä tietoja, joita tarvitsemme liiketoimissa kanssasi. Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön verkkosivustolla ostoksia tehdessäsi tai henkilötietoja antaessasi hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn alla kuvatulla tavalla.
REKISTERINPITÄJÄ
Poppo Neon ( Y-tunnus on 2835099-3)
Tarkk’ampujankatu 7 B 5
00120 Helsinki

YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
Meri Manninen
Tavako Oy
sales@tavako.com

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Tavako Oy:n asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, hallinnointiin, analysointiin ja kehittämiseen. Tietojasi tallentuu asiakasrekisteriin silloin, kun rekisteröidyt Tavako Oy nettikaupan asiakkaaksi, tilaat uutiskirjeen tai muuta sisältöä, ostat Tavako Oy:n tuotteita ja/tai osallistut Tavakon järjestämään tilaisuuteen tai kipailuun
Asiakasrekisterin tietoja käytetään Tavakon toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme.Tavako Oy voi käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita, mutta tällöinkin tietoja käytetään vain Tavakon ja asiakkaan välisen suhteen ylläpitämiseen.
Rekisterin tietoja voidaan käyttää Tavako Oy:n markkinoinnin kohdistamiseen.Tavako Oy voi käyttää henkilötietojasi postin, sähköpostien ja tekstiviestien lähettämiseen sekä suoramainontaan. Voit milloin tahansa ilmoittaa meille, jos et halua yhteystietojasi käytettävän markkinointitarkoituksiin. Ota siinä tapauksessa yhteys meihin: sales@tavako.com

REKISTERIIN MAHDOLLISESTI KERÄTTÄVIÄ TIETOJA

Käsittelemme henkilötietoja, joita olet meille antanut tai joita olemme keränneet verkkosivustollamme evästeiden avulla, jotta voisimme hallinnoida ostoksiasi sekä täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan Tavakon nettikaupan asiakkaana. Henkilötietoihin, joita Tavako Oy käsittelee, kuuluvat nimesi, henkilötunnuksesi, sukupuolesi, sähköpostiosoitteesi, osto-, maksu- ja tilaushistoriasi, toimitusosoitteesi, IP-osoitteesi sekä puhelinnumerosi.
Annat meille tietoja itsestäsi tilatessasi ja/tai rekisteröityessäsi, kun täytät lomakkeita verkkosivustollamme . www.tavako.fi, tai täytät kirjallisesti tilauslomakkeen. Voit luovuttaa meille tietojasi myös kommunikoimalla meidän kanssamme puhelimitse, sähköpostitse tai jollakin muulla tavalla. Tähän sisältyvät myös tiedot, joita annat meille, kun haet edustajaksemme, osallistut sivustomme sosiaalisen median toimintoihin, osallistut kilpailuihin, myynninedistämistoimiin tai tutkimuksiin ja kun ilmoitat meille ongelmista sivustollamme.

TIETOJEN LUOVUTUS
Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Tavako Oy:nkäytössä. Tavako Oy ei käy asiakkaidensa henkilötiedoilla missään tilanteessa kauppaa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole sivuston teknisen toteuttamisen, lisäarvopalvelun tuottamisen, laskutuksen, luottopäätöksen tai lainsäädännöllisten velvoitteiden vuoksi tarpeellista. Asiakkaan tiedot hävitetään aina asiakasrekisteristämme pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet edellytä tietojen säilyttämistä.
Äärimmäisessä tapauksessa asiakkaan tietoja voidaan luovuttaa edellä mainitsemattomille tahoille, jos se mahdollistaa oikeuksiemme, periaatteidemme, omaisuutemme tai asiakkaidemme turvallisuuden suojelun. Tähän sisältyy tietojen vaihdot toisten yritysten ja järjestöjen kanssa petosten torjumiseksi ja luottoriskien vähentämiseksi.
Jos Tavako Oy:n liiketoiminta myydään tai se yhdistetään toiseen liiketoimintaan, henkilötietojasi saatetaan luovuttaa neuvonantajille, mahdolliselle ostajalle sekä liiketoiminnan uudelle omistajalle.
Tavako Oy käyttää Google-mainospalveluja. Voit lukea lisää siitä, miten Google kerää, jakaa ja käsittelee tietoja täältä. -> linkki: http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/partners/

TIETOJEN SUOJAAMINEN

Asiakasrekisteriä ei luovuteta sivullisille ja se sijaitseeTavako Oy:n suojatulla palvelimella. Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan Tavako Oy:n sisäisen verkon käyttöoikeudet omaavalla henkilöllä. Toimimme kaikin kohtuullisin ja tarvittavin toimin niin, että asiakasrekisterissä olevia tietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tavako Oy:n verkkomaksuliikenne on suojattu SSL-salausprotokollalla (Secure Socket Layer) ja sitä käsittelevät kolmannen osapuolen palveluntarjoajat.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYS, PÄIVITYS JA KORJAUS

Henkilötietojasi säilytetään, kunnes irtisanot asiakkuutesi. Henkilötietoja ei kuitenkaan missään tapauksessa säilytetä kauemmin kuin sovellettava tietosuojalainsäädäntö määrittää.
Haluamme varmistaa, että henkilötietosi ovat oikein ja ajan tasalla. Jos jokin antamasi tieto muuttuu tai on virheellinen, voit toimittaa oikeat tiedot sähköpostitse Tavako Oy:lle. Muuttuvia tietoja voivat olla esimerkiksi sähköpostiosoitteesi, nimesi tai käyttäjätiliäsi koskevat tiedot. Sinulla on koska tahansa oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista, estämistä tai poistamista.

EVÄSTEET

Käytämme evästeitä verkkosivustollamme, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin.
Evästeiden avulla voimme kehittää verkkosivustoa ja tarjota parempia asiakaskokemuksia, kun sivustoa on mahdollista muokata toiveiden, valintojen ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Muokkaamme sivustoa seuraamalla esimerkiksi ostoskoreihin lisättyjä tuotteita.
Pysyviä evästeitä käytetään mm. henkilökohtaisten asetusten tallentamiseen Tavako Oy:nn verkkokaupassa, jotta sinun ei tarvitse tehdä samoja valintoja joka kerta verkkokaupassa vieraillessasi. Evästeitä käytetään myös tietojen ja markkinoinnin muokkaamiseen, jotta ne olisivat mahdollisimman tarkoituksenmukaisia sinun kannaltasi. Väliaikaisia evästeitä käytetään esimerkiksi verkkosivuston käyttöä koskevien tilastotietojen tallennukseen.
Hyväksymällä Tavako Oy:n käyttöehdot ja tämän tietosuojakäytännön sekä käyttämällä Tavakon verkkosivustoa, hyväksyt evästeiden käytön. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, voit poistaa evästeet käytöstä verkkoselaimesi turvallisuusasetuksista. Voit myös asettaa verkkoselaimen kysymään sinulta joka kerta, kun Tavakon verkkosivusto haluaa asettaa tietokoneellesi evästeen. Voit myös poistaa aiemmin tallennettuja evästeitä verkkoselaimestasi. Lisätietoja saat verkkoselaimesi ohjesivuilta. Voit lisäksi poistaa evästeet manuaalisesti kovalevyltäsi koska tahansa.
Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, huomioithan, että sivuston toiminnallisuudet saattavat rajoittua, eikä verkkokauppa välttämättä toimi tarkoitetulla tavalla.

MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN
Tavako Oy varaa oikeuden tehdä tähän tietosuojakäytäntöön koska tahansa muutoksia, jotka ovat tarpeen häiriöiden korjaamiseksi tai uusien lainsäädännöllisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi. Kaikki tietosuojakäytäntöä koskevat muutokset julkaistaan verkkosivustollamme.